Θυρα 13 since 1966

Θυρα 13 since 1966
Σε όλα τα γήπεδα σε κάθε γωνιά της γης...

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2008

Δηλώσεις Γιαννακόπουλου!

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, μίλησε κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αρχικά, τόνισε αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ πως... "πρόκειται για μια δικαστική απόφαση και δεν πρέπει καν να τη σχολιάσουμε", για να συμπληρώσει: "Αν δεν γίνει το γήπεδο αλίμονο μας. Πρέπει η Πολιτεία να βρει τρόπο να γίνει το γήπεδο".


Όποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θα βρει τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας σαν μια γροθιά απέναντί του. Αυτό ανέφερε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, που είχε ως θέμα συζήτησης το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και την αυστηρή τιμωρία που επιβλήθηκε στο τμήμα πόλο, για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βρει ο παναθηναϊκός το δικό του σπίτι. Ο κόσμος της ομάδας από την πλευρά του, έχει την υποχρέωση να σταθεί δίπλα στους διοικούντες, ώστε να αποτελέσουν μια γροθιά στην προσπάθεια να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Αυτό που θα κάνουμε, είναι να βάζουμε δύναμη στη δύναμη σε όσους βαυκαλίζονται ότι δε θα γίνει το γήπεδο. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η Πολιτεία θα έρθει αντιμέτωπη με όλον τον κόσμο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει στην πλάτη του συλλόγου, τέρμα τα ψευτοδιλήμματα», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη.

Άκου τα Βωβέ και Κακλαμάνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου