Θυρα 13 since 1966

Θυρα 13 since 1966
Σε όλα τα γήπεδα σε κάθε γωνιά της γης...

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

Πολιτική Δημοσίευσης

Σήμερα και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (...), την ώρα που χιλιάδες κόσμος (ανάμεσά του κι εμείς) ήταν στους δρόμους της Αθήνας και διαδήλωνε ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και τις πολιτικές που μας κλέβουν τη ζωή σε παιδεία και εργασία, κάποιοι επέλεξαν, καθήμενοι στον καναπέ τους, να ανεβάσουν σειρά ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ σχολίων στο blog, πολλά από τα οποία ήταν 100% λασπολογικά για τη δική μας πρωτοβουλία ("τσιράκια του Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ" κλπ).
Φαίνεται ότι ενοχλεί πολύ κάποιους, που ακούγεται επιτέλους και μια διαφορετική φωνή από Παναθηναϊκούς ΟΠΑΔΟΥΣ. Λέγοντας "διαφορετική", εννοούμε σε αντίθεση με τους κάθε λογής Βωβούς, που αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύονται την αγάπη ΟΛΩΝ ΜΑΣ για την ομάδα ΜΑΣ και τη λαχτάρα ΜΑΣ για το νέο γήπεδο, για να γεμίσουν κι άλλο τα ταμεία ΤΟΥΣ...
Σβήσαμε συνειδητά τα σχόλια αυτά και προσθέσαμε moderation (διαχείριση) των σχολίων που θα κατατίθενται από δω κι εμπρός. Σχόλια λασπολογικά, υβριστικά, ρατσιστικά, εθνικιστικά και άσχετα με αυτά που εμείς υποστηρίζουμε δημόσια στο blog αυτό, δεν θα δημοσιεύονται. Κατ' επέκτασιν, ας σταματήσουν να ασχολούνται διάφοροι με την περιουσία του Αλαβάνου και του Τσίπρα (και του κάθε Αλαβάνου κ Τσίπρα) κι ας καταθέσουν τη γνώμη τους χωρίς μπινελίκια, πάνω στα κείμενα και τα σχόλιά μας, που είναι τα μόνα που εκφράζουν τη δική μας άποψη...Δεν φοβόμαστε το διάλογο. Απλώς δεν ανεχόμαστε τη βλακεία και την τζάμπα μαγκιά.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε και ένα κείμενο-ταυτότητα, ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένο το τί υποστηρίζουμε, γιατί πήραμε αυτή την πρωτοβουλία κ.α.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών (ονοματεπώνυμο, περιοχή & email) στο email greenleft13@gmail.com για το κείμενο "Κι εμείς Παναθηναϊκοί είμαστε ".

Υ.Γ. Κάποιος, βρίζοντάς μας, έγραψε ότι επιχειρούμε να καπελώσουμε πολιτικά ολόκληρη τη Θύρα 13!!! Ο ισχυρισμός αυτός είναι αστείος και τραγικός ταυτόχρονα. Εμείς δεν εκφράζουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη δική μας άποψη, με απόλυτο σεβασμό σε όλα τα παιδιά, στον καθένα που προσφέρει μεγάλο κομμάτι της ζωής του γι' αυτή τη Θύρα, γι αυτή την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου