Θυρα 13 since 1966

Θυρα 13 since 1966
Σε όλα τα γήπεδα σε κάθε γωνιά της γης...

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

Η Βιγιαρεάλ είναι η άτυχη της κλήρωσης!

Η Βιγιαρεάλ είναι μια πόλη της Ισπανίας, στην Αυτόνομη Κοινότητα (Περιφέρεια) της Βαλένθια και έχει πληθυσμό 480.000 κατοίκων.

Μικρή βιομηχανική πόλη, ιδρύθηκε το 1274 από το βασιλιά ΙάκωβΟ Α της Αραγωνίας, εξ ου και το όνομά της, το οποίο σημαίνει «βασιλική πόλη» (villa=πόλη, real=βασιλικός).

Βιγιαρεάλ
Eτος ίδρυσης: 1923
Πόλη: Βιλαρεάλ
Γήπεδο: "Μαδριγάλ" (25.000)
Πρόεδρος: Φερνάντο Ρόιτς
Προπονητής: Μανουέλ Πελεγκρίνι (Χιλή)
Παλμαρέ: -Iστοσελίδα: www.villarrealcf.es
Ποια είναι
Η ομάδα που έχει καταφέρει να μπει "σφήνα" σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και έχει σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις της Primera Division δεν μπορεί να είναι μία τυχαία ομάδα. Χωρίς όμως τις ευρωπαϊκες παραστάσεις του συλλόγου μας καθώς συμμετέχει 2η φορά στο champions league.

Πορεία: Η Βιγιαρεάλ συμμετείχε στον 5ο όμιλο μαζί με τις Σέλτικ, Ααλμποργκ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τερματίζοντας 2η πίσω από την αγγλική ομάδα. Η ομάδα του Πελεγκρίνι ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε την απουσία συναγωνισμού από τους σκωτσέζους και δανούς και κάνοντας δυο νίκες στην έδρα της με τις ομάδες αυτές, πήρε από νωρίς "κεφάλι" και στη συνέχεια διεκδίκησε ακόμα και την πρώτη θέση, αλλά την έχασε με την ήττα της από την αδιάφορη Σέλτικ την τελευταία αγωνιστική.

Αποτελέσματα1η αγωνιστική: Μάντσεστερ Γ. - Βιγιαρεάλ 0-02η αγωνιστική: Βιγιαρεάλ - Σέλτικ 1-03η αγωνιστική: Βιγιαρεάλ - Ααλμποργκ 6-34η αγωνιστική: Ααλμποργκ - Βιγιαρεάλ 2-25η αγωνιστική: Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γ. 0-06η αγωνιστική: Σέλτικ - Βιγιαρεάλ 2-0

Ιδέες και προτάσεις για το πως θα βρεθούμε και εκεί αναμένονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου